Veelgestelde vragen

Wanneer weet ik of een cursus doorgaat?

U krijgt uiterlijk één week voor aanvang van de cursus een definitieve schriftelijke bevestiging. In deze brief/e-mail vindt u ook alle informatie over de lesdata.

Tot wanneer kan ik inschrijven?

Als er nog plaats is kunt u zich nog aanmelden tot een dag voordat de cursus begint. Bij cursussen van 20 weken of langer is tussentijds instromen meestal ook mogelijk. Neem in beide gevallen even telefonisch contact met ons op via 0412-454545 alvorens in te schrijven via de website;

Kan ik me nog inschrijven als een cursus al van start is gegaan?

Bij de Eijnderic kunt u (in overleg) bij sommige cursussen gedurende het jaar instappen. Informeert u bij de administratie naar de mogelijkheden.

Ik heb me ingeschreven voor een cursus maar wil deze annuleren; wat moet ik doen?

klik hier om onze algemene voorwaarden te bekijken omtrent de afspraken rondom annulering;

Ik wil mijn cursus tussentijds beëindigen, kan ik een gedeelte van het cursusgeld terugkrijgen?

Annulering na startdatum, dus gedurende de cursus geeft geen enkel recht tot restitutie. Slechts in extreme gevallen kan bestuur en directie een uitzondering maken op deze annuleringsvoorwaarden. Te denken valt aan ernstige ziekte. In dat geval wordt per geval bekeken wat de consequenties zijn. Wilt u hiervoor in aanmerking komen dan stuurt u een bericht aan info@eijnderic.nl ‘t.a.v. bestuur en directie’ waarin u uw situatie toelicht. Binnen 4 weken ontvangt u een schriftelijke reactie met het besluit. Dit besluit is bindend;
​​​​​​​

Hoe zit het met de betaling van de cursus?

Betaalwijze: bij het inschrijven heeft u twee keuzemogelijkheden. U kunt kiezen tussen betalen via
I-deal of via automatische incasso. In het geval van automatische incasso wordt het bedrag in 1 termijn afgeschreven. Uitzondering hierop zijn cursussen van 20 lessen of meer én deelname aan de kookclubs. Deze worden in twee termijnen afgeschreven.


Wat gebeurt er met de foto's die tijdens de cursus gemaakt worden?

Foto's die gemaakt worden tijdens de lessen kunnen gebruikt worden voor publicaties van de Eijnderic zoals aangegeven in onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn nooit bestemd voor derden.