Jos van Erp

Chef Jos van Erp volgde zijn koksopleiding bij Rooij Pannen. Hij was 2e maître bij ‘t Misverstant in Vught, Executive chef bij MooR in Oisterwijk en kok bij restaurant Parc en Le Bistro. We zijn erg blij om Jos te mogen verwelkomen als onze nieuwe Chefkok!

Jos over zichzelf: "Al ruim 10 jaar is koken mijn grootste passie. Ik vind het geweldig om met nieuwe producten aan de slag te gaan en kan genieten van verrassende ingrediënten en gerechten. Daarnaast sport ik graag in mijn vrije tijd of drink ik een biertje met vrienden."


Jos neemt enkele van onze kookclubs onder zijn hoede, samen met collega's Jill en Axel.Jillian Kiddie
​​​​​​​

Mijn naam is Jillian Kiddie ( Jill ). Ik ben geboren en getogen in Schotland. Ik heb mijn koksopleiding in Schotland afgerond en jaren in een hotel in Schotland gewerkt. We werkten met de beste verse ingrediënten uit de omgeving.
Inmiddels heb ik meer dan 17 jaar ervaring in Nederland, van grote banketpartijen tot kleine restaurants op hoge niveau.

Meer lezen over Jill..

Axel van Lent


Nieuw in het kookteam van de Eijnderic is Axel van Lent.

Na zijn opleiding heeft Axel veel ervaring opgedaan in allerlei facetten van de horeca. Axel heeft twee passies: koken en rugby.

Sinds een jaar heeft hij een eigen bedrijf als zelfstandig werkend kok. Hij probeert graag nieuwe technieken en ideeën uit zodat er prachtige gerechten op tafel komen te staan.

Wat hij graag wil is mensen een onvergetelijke culinaire avond bezorgen.

Zijn passie voor het koken deelt hij graag met de cursisten van de culinaire kookclubs van de Eijnderic.

Zeker weten dat de kookavonden vol culinaire verrassingen zitten en dat je volop gaat genieten.