MAY VAN HEIJST
Schilderen in jouw stijl met olieverf


‘Eén zijn met de natuur, in puurheid creëren’. De natuur in mijn woonomgeving van Nieuwkuijk geeft mij een thuisgevoel en is de inspiratiebron voor mijn eigen kunstzinnig werken. Naast het moeder en oma zijn is het belangrijk voor mij dat ik (de) ruimte voor mezelf heb om te schilderen ofwel kunstzinnig bezig te zijn. In het nieuwe atelier aan huis kan ik werken naar hartenlust en ben daar uiteraard erg blij mee. Lees meer over May...

​​​​​​​


Mayu Casanova Urquijo
Tekenen en schilderen

Mijn naam is Mayu, ik ben beeldend kunstenares, opgeleid in Spanje, Colombia en Nederland. Ik geef sinds 2008 met veel plezier diverse cursussen bij de Eijnderic, waaronder schilderlessen in olieverf-techniek. "Bij onze cursus leer je niet alleen een uitgebreide techniek maar je ontwikkelt een andere kijk op wat Kunst is". Individuele begeleiding zorgt dat er ruimte is voor elk niveau met nieuwe uitdagingen. Maandags van 19:30 tot 22:00 uur zijn we in het atelierruimte van de Eijnderic in Heesch te vinden.

​​​​​​​​​​​​​​


Ina Brocken
Vrij schilderen

"Schilderen is ook een beetje psychologie, ik probeer per persoon uit te vinden waar de motivatie ligt. Wat wil de cursist bereiken en hoe kan ik ze hun grenzen laten verleggen. Bovenal is 'vrij schilderen' een plezierige bezigheid! Na afloop evalueren alle cursisten samen. Gezamenlijk over het werk praten is "als een heerlijk toetje na de maaltijd". Als docent probeer eruit te halen wat erin zit". Lees meer over Ina...

Sylvy van Bochhove
tekenen en schilderen

Sinds een jaar of 14, geef ik naast fotografielessen, ook teken- en schilderlessen. In mijn lessen bepaal ik samen met de groep waaraan wordt gewerkt. Dit kan een thema zijn, een kunststroming die we centraal gestellen of we laten ons inspireren door een beroemde kunstenaar. Meestal wordt er met acrylverf gewerkt, maar potlood en andere materialen zijn zeker niet uitgesloten.

Iedereen kan tekenen en schilderen! Ieder doet dat op zijn eigen manier. Ook niet onbelangrijk is dat je er plezier aan beleefd!
Kom het ontdekken op maandagmiddag!

​​​​​​​