BOKBIER PROEVERIJ
​​​​​​​Er zijn nog maar weinig echte Nederlandse bierstijlen, maar het (herfst)bokbier is toch wel de bekendste. Dit donkere, smaakvolle bier past prima bij de winderige en kille herfstavonden. Samen met biersommelier Joris van Esch gaan we op bokkentocht, en ontdekken we dat er toch nog aardig wat verschillen zijn te ontdekken tussen de verschillende bokbieren.

Klik hier voor ons workshopoverzicht en om je in te schrijven.BEERS & BITES

Waarom altijd een wijntje bij het eten, terwijl er tegenwoordig zoveel mooie bieren voorhanden zijn? Het smakenpallet van bier is breder dan dat van wijn, dus een mooi combinatie met eten is altijd wel te vinden. Samen met Dorien Langenhuizen gaat biersommelier Joris van Esch op zoek naar mooie bier & spijs combinaties. Zoekt u mee?
Klik hier voor ons workshopoverzicht en om je in te schrijven.

LENTEBIEREN
​​​​​​​Als de dagen weer langer worden en de temperatuur weer stijgt, worden de bieren weer lichter en frisser. Biersommelier Joris van Esch gaat op zoek naar typische lentebieren en brengt die mee de Eijnderic. Ontdek het brede smaakpallet van deze frisse bieren en ga mee op ontdekkingstocht tijdens deze bierproeverij.
Klik hier voor ons workshopoverzicht en om je in te schrijven.