KENNISMAKINGSLES KIO - Kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling Lichaam & Geest


Aantal lessen1
Prijs € 12.50

KENNISMAKINGSLES  KIO - Bij kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling vergroot je jouw creativiteit en intuïtie om zo je persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen. Bij kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling gaat het niet om het maken van "mooie" kunstwerken, maar om het proces van creatief in het nu zijn en het verkennen van je innerlijke wereld. Het omvat verschillende soorten kunstvormen, zoals schilderen, tekenen, boetseren, collages maken en schrijven. We bespreken de beelden die ontstaan. Hierdoor inspireer je jezelf, zet je jouw creativiteit in en versterk je jouw intuïtie. 


De doelen zijn:



  • Hoofd leegmaken, rust en ontspanning te ervaren

  • Ontdekken wie je werkelijk bent

  • Bewustzijn te versterken en je gewaar zijn in het hier en nu te vergroten

  • Het loslaten van onderliggende, belemmerende overtuigingen

  • Intuïtie versterken 


Kunstzinnige intuïtieve ontwikkeling is een krachtige, creatieve tool voor persoonlijke groei en zelfontdekking. Je gaat nieuwe manieren ontdekken om naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. We werken met muziek, gedichten, we trekken een kaartje… Zo krijg je een dieper inzicht van wie je bent en wat je wilt in het leven.

Na deze kenningsmakingsles kun je inschrijven voor een vervolg van 5 lessen. Kijk hiervoor op onze website: www.eijnderic.nl 


 


 


U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie