Yin Yoga Lichaam & Geest


Aantal lessen13 / 32
Prijs € 113.75   € 280.00

Dit zegt Jeroen Knijff over Yin Yoga:


Bij Yin Yoga blijf je wat langer in dezelfde houding t.o.v. andere Yoga vormen. Met een langere en diepere strekking willen we ons bindweefsel bereiken dat zich door het hele lichaam bevindt. Ook de banden, pezen en spieren krijgen hierdoor extra aandacht.


Yoga is een eeuwenoude bewegingsvorm die voor vele beoefenaars voor rust en ontspanning zorgt maar juist ook voor een betere balans tussen lichaam en geest. Je leert d.m.v. verschillende oefeningen meer te ‘luisteren’ naar je lichaam.


Het is tijdens de les geen ‘wedstrijd’ wie het beste een oefening kan. Iedereen, ook al ben je een beginner, kan gewoon meedoen. Eventueel met aangepaste oefeningen.


Maar daar houdt het nog niet op! Tijdens mijn lessen gaan we ons ook bezig houden met meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisatie (eind)ontspanningsoefeningen, het aanspreken van Ki-energie en het leren sturen/gebruiken daarvan, balans en nog veel meer. Er is ook ruimte voor vragen en het delen van ervaringen na bepaalde oefeningen. Uiteraard kan er ook gewoon in stilte aan de oefeningen gedaan worden, naargelang de interesse van de groep.


Ik hoop je te zien tijdens één van mijn lesuren voor een heerlijk ontspannen momentje voor jezelf.


Het is mogelijk om tussentijds in te stromen of een proefles te volgen.
Wil je je hiervoor aanmelden? Dat kan via 0412 454545.
Daarna kun je beslissen of je verder gaat met Yin Yoga.


 


U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie