Schrijven is leuk!

"..Als je schrijft, moet je nadenken wat je wil zeggen. Woorden zoeken, ze rangschikken, de goede volgorde vinden, en later nalezen of het klopt. Om uiteindelijk te kunnen genieten van wat er staat.

Ik vind dat je je schrijfvaardigheid altijd kunt verbeteren. Zoveel mensen, zoveel inzichten. Daarom doe ik zelf ook nog regelmatig mee aan schrijfcursussen. Ik word telkens weer blij als ik zie dat de worsteling met woorden door iedereen zo’n beetje hetzelfde wordt beleefd. Want schrijven is een eenzame bezigheid, die leuker wordt als je hem deelt. In een groep je verhaal schrijven is inspirerend, omdat je de mening van anderen kunt meenemen in het geschrevene van jezelf”.


In de korte cursus “kijken met je pen” gaan we de eerste beginselen ontdekken van inspirerend schrijven in een groep. We gaan nadenken over de verhalen die we willen vertellen en de woorden die we daarvoor nodig hebben. Om te bezien in welke volgorde we ze gaan rangschikken, en uiteindelijk te genieten van wat we hebben gemaakt!

Heb je interesse in deze cursus?
Inschrijven kan via deze link


< Terug naar het overzicht