zomeractiviteiten

Natuurlijk zijn er weer diverse interessante excursies in het programma opgenomen; wandelingen en rondleidingen op allerlei locaties waar je zelf niet zo snel komt.
Zo kun je bijvoorbeeld op bezoek bij de waterbuffels in Heeswijk-Dinther, naar het Carnavalsmuseum in Den Bosch of neem je een kijkje achter de schermen bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis of maak je kennis met de bewoners bij Thuis in Oss.


Gun jezelf innerlijke rust en balans. Voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en bewustwording van lichaam en geest is er de keuze uit allerlei workshops.
Denk aan Qigong, Yoga Nidra, voetmassage, klankbeleving, EHBO met kruiden en kennismaking met iriscopie, meditatie of handanalyse.


Wil je jouw creatieve vermogen ontdekken in een inspirerende omgeving vol mogelijkheden? Ook dan is er voldoende te kiezen.
Beeldhouwen met speksteen, een houten serveerplank of schijf branden, een stilleven van vensterglas, een vrolijk borstbeeld van keramiek of een fleurig bloemstuk maken. Of laat je inspireren door Corneille of schilder een hippe kip.


< Terug naar het overzicht