Zomeractiviteiten online!

Onze jaarlijkse zomeractiviteiten gaan weer bijna van start.


Wil je eens een echt kunstwerk maken? Met een gids en uitleg tussen de schapen ronddolen. Of de geheime plekken van Den Bosch ontdekken? Dat kan tijdens de drie weken zomeractiviteiten van de Eijnderic!


Bijna het hele jaar zijn zo’n 12 mensen bezig om een mooi programma samen te stellen. Charles van der Steen is één van hen. “We zijn een fantastisch team en beginnen eigenlijk al meteen na de zomervakantie. Natuurlijk kijken we wat voor herhaling vatbaar is. Maar we willen ook ons aanbod vernieuwen. Daarom zijn we steeds op zoek naar leuke dingen om te doen."


Schaapsherder

Meest trots is het team dit jaar dat het is gelukt om met de schaapsherder op pad te kunnen. Charles: “We vinden eigenlijk alles leuk. Schilderen in het bomenpark bijvoorbeeld.” Maar ook de excursies zijn gezellig en leerzaam. “In de Mariënburg Campus is Den Bosch bijvoorbeeld. Je ziet de dingen van vroeger en hoe er nu een heuse universiteit gehuisvest is. En de stadswandeling wordt gegeven door voormalig daklozen. Zij laten ons zien waar ze sliepen of hoe ze de dag doorkwamen. Je kunt het je bijna niet voorstellen!”


Aanmelden

De zomeractiviteiten van de Eijnderic beginnen op 1 juli en gaan door tot en met 17 juli. De workshops zijn allemaal een halve of een hele dag. “Zo kan je uitproberen of je iets zo leuk vindt dat je het na de vakantie elke week wilt gaan doen”, vertrouwt Charles me nog toe.

Aanmelden kan vanaf nu via de folder die verkrijgbaar is bij de Eijnderic en de Pas of online door hier te klikken.


< Terug naar het overzicht