Glas in lood voor gevorderden Werken met glas


Aantal lessen10
Prijs € 298.00

Deze combicursus voor gevorderden bestaat uit 5 lessen glasfusing in Nistelrode en 5 lessen Glas in Lood in Heesch.  Tijdens de lessen glasfusing maak je een werkstuk dat later wordt verwerkt in het Glas in Lood werkstuk. Na afloop van deze cursus ga je met een prachtig uniek kunstwerk naar huis.


Glasfusing is een techniek waarbij glas in verschillende kleuren en soorten op hoge temperatuur versmolten wordt.  Tijdens de eerste 5 lessen leer je de basistechnieken van glasfusing. We besteden aandacht aan glas snijden en het ontwerp omzetten in een glasfusingwerkstuk. Voor alle materialen wordt gezorgd, deze zijn bij de cursusprijs inbegrepen. 


Tijdens de tweede 5 lessen gaan we glas in lood zetten. We gebruiken hiervoor het werkstuk wat is gemaakt in de glasfusinglessen. Het extra glas wat je nodig hebt is niet inbegrepen in de prijs. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het werkstuk, je betaalt deze rechtstreeks aan de docent. Je moet denken aan ongeveer  € 20,- tot € 50,- .


Je gereedschapsset breng je zelf mee of kun je aanschaffen bij de docent.Materialen
Alle materialen voor de glasfusing zijn inbegrepen. De extra materiaalkosten voor het glas in lood betaal je rechtstreeks aan de docent, deze zijn afhankelijk van de grootte van het werkstuk.
De gereedschapsset breng je zelf mee.

U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie