Tekenen en schilderen in jouw stijl Tekenen en schilderen


Aantal lessen21 / 25
Prijs € 315.00   € 375.00

"Tekenen en schilderen in jouw eigen stijl"


 


Schilderen en tekenen is werken met je gevoel. In deze cursus ga je onderzoeken en ontdekken wat jouw manier van tekenen/schilderen is en waardoor jij geïnspireerd wordt. 


Hiervoor gebruiken  we allerlei materialen:  houtskool, acrylverf, klassieke olieverf, de nieuwe waterverdunbare olieverf  of andere tekenmaterialen.


 


De thema’s en onderwerpen kunnen over van alles gaan: gebouwen, planten, stillevens, dieren, landschappen, mensen maar ook abstracte motieven afhankelijk van je eigen voorkeur en creativiteit. Samen met de docent kijk je naar alle aspecten van een schilderij, zoals vorm, verhouding, kleurgebruik, compositie, schaduwwerking, contrast en kader.


 


Er wordt naar waarneming en/of naar foto gewerkt. Je kunt je eigen stijl ontwikkelen of je breed ontwikkelen door meerdere vormen te proberen. De docent helpt je je richting te vinden en je vaardigheden te ontwikkelen.


 


De ervaring leert dat je elkaar inspireert en van elkaar leert als je aan dezelfde thema's werkt. Daarbij is iedereen geheel vrij om zijn eigen weg te kiezen met eigen onderwerpen.


 


We informeren je tijdens de eerste les over de materialen die je gaat gebruiken.


 


 De materialen zijn niet in de cursusprijs inbegrepen. Ben je een beginner en heb je nog geen materialen dan ben je van harte welkom. Tijdens de 1e les kun je de materialen van de Eijnderic gebruiken. De docent informeert je tijdens deze 1e les over de aankoop van de materialen zodat je vanaf les 2 met eigen materialen kunt werken.

Koffie en thee is bij de cursusprijs inbegrepen.

Deze langlopende cursus wordt in 2 termijnen geïncasseerd, op verzoek is het mogelijk om alleen deel te nemen aan de eerste helft.

U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie