Teken- schilderles 50+ Tekenen en schilderen


Aantal lessen25
Prijs € 375.00

Zin om weer eens het penseel te pakken, maar komt het er thuis niet van? Schilder je al een tijdje maar loop je vast in je ontwikkeling? Heb je nog nooit geschilderd maar zou je weleens willen weten of het iets voor je is? Wat zijn je beeldende of inhoudelijke vragen t.a.v tekenen en schilderen? Ben je starter, her-starter, vervolger of gevorderd, je bent welkom! Om de ervaringen, kennis en passie voor mijn vak uit te dragen, begeleid ik je op een positief ondersteunende manier. Je zult wonderlijke details in het dagelijkse leven opmerken en kleuren zien die je voorheen nooit zag. 


Benieuwd naar onze andere teken- en schilderlessen? Bekijk hier ons volledige aanbodDe materialen zijn niet in de cursusprijs inbegrepen. Ben je een beginner en heb je nog geen materialen dan ben je van harte welkom. Tijdens de 1e les kun je de materialen van de Eijnderic gebruiken. De docent informeert je tijdens deze 1e les over de aankoop van de materialen zodat je vanaf les 2 met eigen materialen kunt werken.

Koffie en thee is bij de cursusprijs inbegrepen

Materialen
De materialen zijn niet in de cursusprijs inbegrepen. Ben je een beginner en heb je nog geen materialen dan ben je van harte welkom. Tijdens de 1e les kun je de materialen van de Eijnderic gebruiken. De docent informeert je tijdens deze 1e les over de aankoop van de materialen zodat je vanaf les 2 met eigen materialen kunt werken.

U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie