Essentiële oliën Lichaam & Geest

De kracht van essentiële oliën;


Pure essentiële oliën zijn super veelzijdig en veel meer dan alleen een lekker geurtje!


Leer hoe de 100% pure essentiële oliën je lichaam en geest op ongelooflijk veel manieren kunnen ondersteunen. Je krijgt een stukje informatie over de werking van de olien, de verschillende mogelijkheden en hoe te gebruiken/ toe te passen.


En daarna gaan we aan de slag met de leukste receptjes van het seizoen. Je gaat naar huis met 100% natuurlijke producten die je zelf hebt gemaakt. Heerlijk om te houden maar ook leuk om als cadeautje weg te geven.


 


Herfst: 


In dit seizoen ga jij baat hebben bij jouw zelf gemaakte weerstand roller. En mocht je dan toch een virusje hebben opgepikt, dan kun jij jezelf ondersteunen met een zelf gemaakte chest rub. Je geeft je lichaam daarna wat extra rust met behulp van een linnenspray die jouw slaap kan helpen bevorderen.


Winter- en feestdagen;


Het is het seizoen van de cadeautjes en gezelligheid. Jij maakt in deze workshop zelf een kaars met typisch, warme geuren. Om de lippen te verzorgen, maak jij jouw eigen lipbalm en naar het kerstdiner ga jij omhult door jouw zelf gemaakte parfum.


Selflove;


Tijdens deze workshop sta jij centraal! Je gaat zelf een bruisbal maken voor een ontspannen bad of verkwikkende douche beurt. Daarbij verzorg je je voeten en/of benen met een heerlijke, verzorgende scrub. Voor je gezicht maak je nog een glow-serum en dan voel jij je op en top vrouw!


Spring Favorites;


Blijf je op bepaalde dagen liever binnen omdat je ogen tranen en je je ziek voelt van de pollen? Heb je last van insecten die ongevraagd jouw huis binnen komen? Dan is deze workshop iets voor jou. Je maakt verschillende producten waardoor je weer heerlijk buiten kunt genieten van dit mooie seizoen en de insecten zoveel mogelijk buiten de deur houdt.


Bekijk de cursusgegevens

Locatie & docent Start & dag Tijden & data

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie