Boost je LIJF style Lichaam & Geest


Aantal lessen1
Prijs € 49.50

Begin jij elke maandag opnieuw met een dieet? Ben je daar na een paar dagen weer klaar mee? Ben jij degene die het lastig vindt om je gedrag te veranderen en een gezonde leefstijl vol te houden? Of ben je inspiratieloos op gebied van koken?


Volg dan de training van Voedingsconsulent, Leefstijlcoach en kookboekauteur Mascha van Berkel uit Ravenstein. Zij weet als geen ander wat het is om te jojo-en en hóe moeilijk het is om blijvend je gedrag te veranderen op gebied van eten en leefstijl. Maar het is haar gelukt! En als zij het kan, kan jij het ook! 


Tijdens deze training neemt Mascha je mee in haar verhaal, haar strijd en hoe zij dit om wist te draaien naar een gezonde leefstijl. Mascha geeft je duidelijk handvaten tijdens deze dag hóe je gedrag op gebied van eten en leefstijl zodanig te trainen zodat het uiteindelijk een gewoonte wordt. Zij geeft je met een helder verhaal een kijkje in je brein en hoe deze op gebied van keuzes en gedrag werkt. Snap jij niet waarom je met een streng dieet tien kilo afvalt en er daarna vijftien bij komt? Dat gaat zij jou die dag haarfijn uitleggen! Daarnaast neemt Mascha je mee door de (digitale) supermarkt en laat zij je zien hoe belangrijk je boodschappenbeleid is binnen een gezonde leefstijl. Ook gaat zij met jou etiketten lezen zodat je weet wat je in je karretje legt en dus uiteindelijk in je mond stopt.
Een kleine lekkere lunch van 12.00-13.00 uur (op Mascha style) is bij de cursusprijs inbegrepen.


Na deze trainingsdag heb je tastbare handvaten hoe jij jouw LIJFstijl blijvend een boost kan geven! Het is dus geen dieetdag maar een LEEFSTIJLdag!De Eijnderic zorgt voor een kleine gezonde lunch in Mascha style. De kosten hiervoor zijn in de cursusprijs inbegrepen. Ook koffie en thee is inclusief.

U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie