Beheer je energiehuishouding Lichaam & Geest


Aantal lessen2
Prijs € 37.50

Docenten Emile en Floris organiseren diverse workshops ter ontspanning en verbinding. Nieuw is de workshop “Beheer je energiehuishouding”. Ze delen met plezier hun kennis en ervaring in het opwekken van energie, bewaken ervan en bewustwording wat energie kost en geeft.  


Ontwikkel van futloos zijn, naar energiek voelen!


Wil je energieker door het leven gaan? Meer doen wat je energie geeft en ben je bereid dingen die je energie kosten te veranderen? In 2 middagen van 2 uur ga je op ontdekking hoe jouw energiesysteem werkt. Hoe je meer energie kan krijgen en kan zorgen dat je deze behoudt.


Doel van de workshop is jouw energie beheren zodat je hiervan voldoende hebt om de dingen te doen die energie kosten en zelfs wat energie gaat overhouden. Want als je iedere dag een beetje energie overhoudt, start je de volgende dag met een extra vitaal gevoel.

Wat ga je zoal ervaren?  • Kennis vergaren over energie

  • Bewust worden van je eigen energie

  • Hoe de energie van anderen je beïnvloedt

  • Oefeningen om meer energie te krijgen

  • Oefeningen en tips om je energie te behouden


Hoe we dit gaan doen?
In een veilige setting gaan we 2 middagen van 2 uur samen diverse oefeningen doen, theorie behandelen, voelen en delen. En omdat energie niet tastbaar is kan deze ook op afstand gevoeld worden, kortom Corona-proof!U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie