Happy Flow sessies; heerlijk aanwezig in jouw flow Lichaam & Geest


Aantal lessen2
Prijs € 37.50

Op basis van de 6 elementen gaan we een reis maken waardoor je lichaamsbewustzijn wordt vergroot en je authentieker verbinding maakt met anderen. We behandelen een stukje theorie van de elementen, beleven Qi gong, doen verbindende oefeningen, gaan dansen, de zes helende klanken laten horen en mediteren met klankschalen. Een samenspel tussen yang en yin, van bewegen tot stilstaan, van uitbundig tot ingetogen, waarbij we uiteindelijk komen tot een fijn samenzijn.


De 2 workshops kan je ervaren als een impressie van een gehele Happy Flow reeks die normaliter 8 weken duurt.
Vrijdagvond 20 november:  Introductie in de elementen en impressie van de elementen hout, vuur en aarde.Vrijdagavond 4 december: Impressie van de elementen metaal, water en ether


Deze reacties ontvingen wij van deelnemers aan eerdere Happy Flow sessies: 


"Jullie hebben een brede achtergrond, zetten de energie goed neer. De Happy flow zet inderdaad alles in beweging: lichaam, energie, mind." 


"Ontspannen en vol aanstekelijk enthousiasme, het is goed voelbaar dat jullie er zoveel plezier in hebben. Er straalt speelsheid van jullie af en dat vloeit mooi samen met de oefeningen die jullie afwisselend geven. Daarnaast zijn de verschillende oefeningen ook professioneel, jullie hebben kennis en ervaring wat ook voor veiligheid en harmonie in de groep zorgt."


 "Het was boven verwachting. Kon me niet voorstellen wat er komen zou. Maar wat voelde dit goed. En wat een speciale ervaringen weer op gedaan. Prettig, ontspannen, en verbonden met mensen die je nooit eerder had ontmoet. Hoe mooi is dat!"De Happy Flow sessies zijn in 1 woord; GEWELDIG! Hoe zwaar ik ook in m'n hoofd zat, ik voelde me altijd lichter weer naar buiten gaan. Helemaal in het hier en nu, totaal in verbinding met mezelf en met alle lieve mensen om me heen. Ook al waren het volslagen vreemden in het begin van de sessie, het duurde niet lang of ik voelde een connectie met alle aanwezigen in de ruimte. Elke keer weer krijgen Floris en Emile het voor elkaar om een veilige, vertrouwde, gezellige, liefdevolle setting te creëren! Ik ben zo dankbaar voor Happy Flow, kan niet wachten tot ik weer kan gaan!"


 


 


U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie