Tai Chi gevorderden Lichaam & Geest


Aantal lessen8
Prijs € 57.00

Tai Chi is een lichaamsbeoefening vanuit China. Deze beoefening zorgt ervoor dat het lichaam vanuit een gebalanceerde, ontspannen en verbonden houding beweegt en onze menselijke gesteldheid heeft hier een enorm profijt van. De vorm van trainen is divers - er zijn staande vormen en verplaatsende vormen. De staande vormen worden Chi Kung genoemd en vormen een basis voor de verplaatsende vorm. 


l'Art du Chi is een school die gebaseerd is in Frankrijk en richt zich op het energetische aspect van het lichaam, dit wil zeggen dat Chi - de levensenergie of vitaliteit - en de meridianen worden gecultiveerd. L'Art du Chi kent twee Chi Kung vormen en drie Tai Chi vormen die in lengte en complexiteit van beweging toenemen. Zo is er voor de beoefenaar altijd meer te ontwikkelen: voor Chi Kung is er de '8' en de '11', voor Tai Chi is er de '24', '108' en de '127'. 


Hiernaast kent l'Art du Chi liggende en zittende trainingen, die ter ondersteuning zijn voor de Tai Chi, en op zichzelf een ontspannen, verhelderend, versterkend en verbindend werking hebben.


U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie