Koken met peulvruchten Gezondheid


Aantal lessen1
Prijs € 35.00

Waren peulvruchten eerst een ondergeschoven kindje, adviseert de Gezondheidsraad inmiddels om wekelijks peulvruchten te eten. En terecht! Peulvruchten zijn niet alleen gezond en voedzaam, je kunt er ook heerlijke gerechten mee maken. Soepen, salades of toetjes bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos.


 Aan het einde van de workshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht nog vaker kunt maken! Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

Docent Anna Hecheltjen heeft haar eigen diëtistenpraktijk en volgde een vegetarische kookopleiding. Daarnaast geeft Anna als docent opleidingen tot gewichtsconsulent en natuurvoedingsadviseur. Wil je meer informatie over Anna? klik hier.


U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie