Natuurfotografie, dagworkshop in de Maashorst Fotografie


Aantal lessen1
Prijs € 75.00

Deze workshopdag is een unieke kans om samen te kunnen werken met getalenteerd natuurfotograaf Karin de Jonge. Grijp deze kans aan!


Over Karin de Jonge: 
Karin fotografeert graag in de natuur en is al vaak in de prijzen gevallen met haar natuurfoto’s. Ze is sinds een paar jaar docent aan een online opleiding natuurfotografie en verzorgt lezingen en webinars over o.a. de raakfactor in de natuurfotografie. Klik HIER ( www.karindejonge-fotografie.nl) om meer van haar werk te zien.


Over de workshopdag
Natuurfotografie is vooral leren kijken: wat is interessant om vast te leggen en hoe doe je dat? Hoe zet je jouw beleving van de natuur om in een aansprekend beeld dat niet alleen jou maar ook anderen raakt? Elke fotograaf doet dat op zijn eigen manier. Daarom is deze dagworkshop praktijkgericht met aandacht voor verschillende invalshoeken en technieken. In de lente heb je bovendien een divers scala aan fotografische mogelijkheden: frisse voorjaarskleuren, bloemetjes, uitlopende planten en bomen, de eerste libellen. Terwijl je fotografeert, krijg je tips over compositie, diafragma, sluitertijd of ISO-waarde zodat je je vaardigheden kunt vergroten. Maar het gaat natuurlijk om jouw creativiteit. Kijk bewust om je heen en speel lekker met licht, schaduw, sfeer, beweging en scherptediepte.


Mocht het op de dag zelf slecht weer zijn dan verplaatsen we deze workshop naar 8 juni Houdt u hiermee rekening in uw agendaCamera en andere materialen:
Je kunt met elke camera deelnemen, behalve met een telefoon. Zorg vooral dat je je camera goed kent en beheerst. Als je verschillende lenzen (groothoek, tele, macro), filters, een flitser of een statief hebt, breng ze zeker mee.
We verzamelen om 9.30u bij de Eijnderic, ’t Dorp 92 in Heesch. Na de kennismaking bespreken we kort hoe je foto’s kunt maken die raken. Daarna rijden we met eigen vervoer naar De Maashorst (5 minuten met de auto) waar we gaan fotograferen tot de lunch. Breng je eigen lunchpakket en drinken mee, we eten buiten. Om 14.45u rijden we terug naar de Eijnderic waar we de gemaakte foto’s gaan nabespreken. Om 16u sluiten we de workshopdag af.

Bekijk de cursusgegevens

Locatie & docent Start & dag Tijden
Extern 01-06-2024 09:30 - 16:00
Karin de Jonge zaterdag Toon lesdata (1)
Lessen
01-06-2024

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie