Fotografie spiegelreflexcamera en systeemcamera. Fotografie


Aantal lessen10
Prijs € 195.00

Deze interactieve cursus bestaat uit 10 lessen waarvan 3 praktijklessen, na afloop maak je prachtige foto's met je spiegelreflexcamera of systeemcamera.


Zeven avonden worden gebruikt om het functioneren van de camera uit te leggen: compositie, witbalans, sluitertijd, diafragma, lichtgevoeligheid, belichting (meting), cameraonderdelen en flitsen. Van elk onderdeel wordt de theorie uitgelegd waarna de cursist dit meteen in praktijk kan uitproberen.  Na elke les krijg je een praktijkopdracht mee, die bij de volgende les afgedrukt mee moet worden gebracht. Deze opdrachten worden gezamenlijk besproken
Tijdens de praktijklessen ( een ochtend en twee avonden) gaan we foto's maken van specifieke onderwerpen ( een avond stilleven fotografie; een avond portret fotografie, de oefenochtend; straat en natuurfotografie) waarbij al het geleerde in praktijk wordt gebracht. Alle instellingen komen dan aan de orde en worden voorzien van tips om een goed eindresultaat te bereiken. ( tijdens een van de lessen wordt ook aandacht besteed aan het nabewerken van foto's maar let op: dit is geen complete cursus fotobewerken.


De eerste 4 lessen worden om de twee weken ’s-avonds gehouden. De resterende lessen zijn daarna iedere week ingepland.


Cursisten oefenen thuis en maken ook voor de volgende les de opdrachten.


U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie