Fotografie spiegelreflexcamera en systeemcamera. Fotografie


Aantal lessen10
Prijs € 180.00

Deze interactieve fotocursus bestaat uit 9 lessen en een praktijkles, zodat je na afloop alle mogelijkheden kent van een spiegelreflexcamera of systeemcamera.


Op 9 avonden passeren de diverse functies van de camera zoals: compositie, sluitertijd, diafragma, witbalans, lichtgevoeligheid, belichting, bijzondere camerafuncties en flitsen.


Aan de hand van vele voorbeeldfoto’s en praktijksituaties wordt van elk onderwerp de werking en het gebruik in de praktijk uitgelegd. Dit kun je hierna meteen zelf uitproberen.


Het cursusboek gebruiken we hierbij als naslagwerk. Dit cursusboek wordt regelmatig aangevuld met actuele publicaties over fotografie.


Aan het eind van elke les krijg je een praktijk-opdracht mee, die bij de volgende les afgedrukt meegebracht moet worden. Deze praktijk opdrachten worden gezamenlijk besproken.


Op de oefenochtend, zaterdag (datum n.o.t.k.) trekken we er gezamenlijk op uit om al het geleerde in praktijk te brengen. Alle instellingen komen aan de orde en worden voorzien van tips om een goed eindresultaat te bereiken.


De lessen worden om de twee weken ’s-avonds gehouden. Cursisten oefenen thuis en maken ook voor de volgende les de opdrachten.



De lessen worden 2-wekelijks gegeven.

U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie