natuurfotografie (beginners en gevorderden) Fotografie


Aantal lessen1
Prijs € 67.50

Lente! Als de natuur zich vult met frisse voorjaarskleuren, is het tijd om je fotografie ook eens op te frissen. Ben je een beginnend of semi-gevorderd fotograaf met een compact-, systeem- of spiegelreflexcamera (géén telefoon) dan is deze cursusdag met fotograaf Karin de Jonge iets voor jou.


Over de workshopdag
Natuurfotografie is vooral leren kijken: wat is interessant om vast te leggen en hoe doe je dat? Hoe zet je jouw beleving van de natuur om in een aansprekend beeld? Elke fotograaf doet dat op zijn eigen manier. Daarom is deze dagworkshop praktijkgericht met aandacht voor verschillende invalshoeken en technieken.


Het doel van deze dag is om bewust te leren kijken en fotograferen. Je krijgt eerst wat theorie over compositie, belichting en scherptediepte. Tijdens het praktijkgedeelte ga je dit toepassen op de bloemen,  bladeren, insecten of landschappen die je tegenkomt. Elke deelnemer krijgt zoveel mogelijk persoonlijke aandacht. Je gaat geïnspireerd met frisse lentebeelden weer naar huis!
Je twee favoriete foto’s mag je achteraf naar Karin mailen voor een persoonlijke fotobespreking.


Over Karin de Jonge
Karin fotografeert graag in de natuur, een passie die in 2017 bekroond werd met de titel Nederlands Kampioen Natuurfotografie voor professionals. Klik hier om kennis te maken met Karin en enkele van haar geweldig mooie foto’s.

Camera en andere materialen
Je kunt met elke camera deelnemen, behalve met een telefoon. Bereid je op de workshop voor door de mogelijkheden van je camera te leren kennen, bijv. m.b.v. de gebruiksaanwijzing (op Internet!) of met instructiefilmpjes. Heb je verschillende lenzen (groothoek, tele, macro), filters of een statief, breng ze mee!

Bij slecht weer wordt de workshopdag verzet naar zaterdag 18 mei. Houd hier rekening mee in je agenda.


U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie