natuurfotografie (workshopdag voor gevorderden) Fotografie


Aantal lessen1
Prijs € 67.50

Voorjaar! Tijd om verdieping aan te brengen in je fotografie.

Over de workshopdag
Natuurfotografie is vooral leren kijken: wat is interessant om vast te leggen en hoe doe je dat? Hoe zet je jouw beleving van de natuur om in een aansprekend beeld? Elke fotograaf doet dat op zijn eigen manier. Daarom is deze dagworkshop praktijkgericht met aandacht voor verschillende invalshoeken en technieken.


Het doel van deze dag is om tot verdieping te komen, zodat je andere dingen gaat doen dan je tot nu toe deed. Soms blijf je namelijk hangen in je hobby en heb je nieuwe inspiratie nodig.  We starten met een kennismaking waarbij we ieders kwaliteiten en wensen benoemen. Je maakt je eigen plan om uit je comfortzone te komen en tijdens het praktijkgedeelte ga je hiermee aan de slag. Elke deelnemer krijgt zoveel mogelijk individuele begeleiding. Je gaat met vernieuwende lentebeelden naar huis!


Je twee favoriete foto’s mag je achteraf naar Karin mailen voor een persoonlijke fotobespreking.


Over Karin de Jonge
Karin fotografeert graag in de natuur, een passie die in 2017 bekroond werd met de titel Nederlands Kampioen Natuurfotografie voor professionals. Klik hier om kennis te maken met Karin en enkele van haar geweldig mooie foto’s.

Camera en andere materialen
Je kunt met elke camera deelnemen (behalve met een telefoon uiteraard). Uitgangspunt is dat je je de knoppen op je camera kent!  Heb je verschillende lenzen (groothoek, tele, macro), filters of een statief, breng ze mee!

Bij slecht weer wordt de workshopdag verzet naar zaterdag 6 april. Houd hier rekening mee in je agenda.


U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie