Natuurfotografie, dagworkshop in de Maashorst Fotografie


Aantal lessen1
Prijs € 67.50

Deze workshopdag is een unieke kans om samen te kunnen werken met getalenteerd fotograaf Karin de Jonge. Mis deze kans niet!


Over Karin de Jonge
Karin fotografeert graag in de natuur, een passie die in 2017 bekroond werd met de titel Nederlands Kampioen Natuurfotografie voor professionals.
Klik hier om kennis te maken met Karin en enkele van haar geweldig mooie foto's.


Over de workshopdag
Natuurfotografie is vooral leren kijken: wat is interessant om vast te leggen en hoe doe je dat? Hoe zet je jouw beleving van de natuur om in een beeld dat jou aanspreekt? Elke fotograaf doet dat op zijn eigen manier. Daarom is deze dagworkshop praktijkgericht met aandacht voor verschillende invalshoeken en technieken.
Het doel van deze workshopdag is om bewust te leren kijken en fotograferen. Je zet een stap in je eigen ontwikkeling zodat je geïnspireerd thuiskomt met beelden waarmee je verder kunt. In de herfst heb je bovendien een groot scala aan mogelijkheden om te fotograferen: gekleurde bladeren en bomen, paddenstoelen, wolkenluchten en nog veel meer. Dat wordt een feest!

Camera's
Je kunt met elke camera deelnemen als je zorgt dat je de mogelijkheden van je eigen materiaal kent. Heb je verschillende lenzen (groothoek, tele, macro), filters of een statief, breng ze mee. Terwijl je fotografeert krijg je tips over compositie, diafragma, sluitertijd of ISO-waarde zodat je je vaardigheden kunt vergroten. En er is vooral aandacht voor jouw eigen creativiteit wat betreft standpunt, kader en invalshoek. Je kunt gaan spelen met licht, schaduw, sfeer, beweging en scherptediepte.


Bij slecht weer wordt de workshopdag verzet naar zaterdag 10 november. Houd hier rekening mee in je agenda.We verzamelen om 9.30 bij de Eijnderic, 't Dorp 92 in Heesch. Na de kennismaking gaan we kort in op de fotografische mogelijkheden van het natuurgebied. Daarna rijden met eigen vervoer naar De Maashorst toe (5 minuten met de auto) voor de rest van de workshopdag.

We fotograferen zowel voor als na de lunch. Breng je eigen lunchpakket mee. Om 15 uur is het tijd voor een gezamenlijke nabespreking.

U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie