Verfijnde culinaire Indonesische rijsttafel Culinair
.jpg)
De docente is Pascaline Leftew. Haar moeder komt uit West-Java en haar vader uit de Zuidoost-Molukken. Pascaline's grootste passie is Indonesisch koken.Ze kookte voor grote gezelschappen bij allerlei soorten feesten, partijen en koffietafels en ze gaf workshops over de Indonesische, met name de Javaanse, keuken. Ook was ze eigenaar van een cateringbedrijf in Indonesische rijsttafels en delicatessen.
Pascaline laat jullie kennismaken met de verfijnde, culinaire, feestelijke Indonesische rijsttafel, die jullie zelf gaan bereiden.
Het menu bestaat uit een voorgerecht, een uitgebreid hoofdgerecht en een dessert. We verklappen een paar van haar recepten: Ayam Smoor en Acar... de rest van de gerechten kun je zelf ervaren tijdens de workshop.
Natuurlijk nuttigen we gezamelijk het culinaire lekkers wat we hebben bereid, uiteraard in Indonesische stijl en onder het genot van een heerlijk glaasje wijn of fris. Dit is bij de prijs inbegrepen.
Schrijf snel in op deze unieke workshop! VOL is VOL
Eet smakelijk! Selamat makan!
Bekijk de cursusgegevens
Locatie & docent | Start & dag | Tijden | |
---|---|---|---|
Heesch | 26-11-2022 | 16:00 - 20:00 | |
Pascaline Leftew | zaterdag | Inschrijven > | |
Inschrijven > | |||
Lessen
26-11-2022
|