Culinaire kookclub 3 Culinair


Aantal lessen8
Prijs € 424.00

Niet 1 maar 2 culinaire koks verzorgen deze kookclub. Om de beurt zorgen Jos van Erp en Axel van Lent voor een heerlijk culinaire menu. Dus hou jij ook zo van culinair koken en gezelligheid? Dan zijn onze kookclubs dé uitkomst: Een aantal maal per jaar ga je koken in onze gezellige en goed ingerichte keuken. Inspraak in het menu is zeker mogelijk. 


Vooraf krijg je de culinaire recepten toegestuurd en op de avond zelf ga je onder leiding van jouw kok dit recept klaarmaken. Daarna samen gezellig aan tafel om te genieten van de heerlijke maaltijd! Twijfel je? dan is het mogelijk een proefles te volgen waarbij je enkel de ingredienten betaalt. Neem even contact op met ons indien je gebruik wenst te maken van een proefles.


Wil je liever een besloten kookclub organiseren waarbij je met een stel vrienden samen kookt? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden! We geven je graag alle informatie: info@eijnderic.nlDeze cursus wordt in twee termijnen geïncasseerd. 1e termijn voor aanvang van de cursus. 2e termijn januari 2022.

PROEFLES CULINAIRE KOOKCLUB

Dinsdagavond 27 september 2022 start een nieuwe culinaire kookclub waarvoor nog enkele plaatsjes beschikbaar zijn. Je kunt deze avond een proefles volgen en daarna beslissen of je doorgaat. Kosten € 53,00 pp.

U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie