Musical! (kennismakingscursus) STAGE-lab


Aantal lessen7
Prijs € 14.00
7 t/m 12 jaar

Vind jij het leuk om op de planken te staan? Dan zijn we op zoek naar jou!
De Eijnderic start met een geweldig aanbod aan kinder- en jeugdactiviteiten! Vanaf nu kun je bij ons dus ook Musicallessen volgen. Deze kennismakingscursus is de perfecte kans om de musicallessen uit te proberen.


In onze lessen is er ruimte voor de persoonlijke aandacht die elk kind nodig heeft en verdient. We moedigen onze leerlingen aan om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én deze te ontwikkelen. Wij zorgen met ons lesprogramma en professionele docent voor een veilige leeromgeving, daardoor kun je bij ons gewoon lekker jezelf zijn: We vinden het immers erg belangrijk dat kinderen en jongeren zichzelf (maar ook anderen) accepteren en waarderen.

Je werkt niet alleen aan je zang-, dans- en acteertalenten, maar je leert er ook om jezelf te presenteren, zelfverzekerd te zijn en vol vertrouwen voor een groep te staan! Samen leren en samen iets bereiken, daar draait het om! Kinderen tussen 7 en 12 jaar worden bij ons bewust samen in een groep geplaatst omdat we ervan overtuigd zijn dat kinderen op die manier ook aan elkaar kennis kunnen overdragen. Onze ervaren docente Wendy verwelkomt je graag bij een vrijblijvende proefles. Bij veel interesse starten we ook een les van 17:30-18:30.

Normale kosten € 5,- per les.
Deze kennismakingscursus kost slechts € 14,- oftewel €2,- per les!


De cursus wordt ook gegeven in Nistelrode op woensdag. Klik hier voor de cursus in Nistelrode.


U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus/workshop.

Bekijk ook andere cursussen uit deze categorie